/
Menu

MenukortСafe 3kanten Menu

menu

Cafe 3kanten Menukort

Vi har et udvalg af lækre retter, som du kan nyde. Lad os se, hvad du kan smage hos os!

Cafe 3kanten Brunch

Start din dag med vores fremragende brunchmenu. Der er intet bedre end en lækker brunch til at begynde dagen. Nyd vores hyggelige atmosfære og udsøgte retter – det perfekte sted at mødes med venner eller slappe af alene.

Forretter

Begynd din spiseoplevelse med vores lækre udvalg af forretter. Vores kunder elsker dem, og de er den perfekte måde at starte dit måltid på. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til en velsmagende begyndelse på din tid hos os.

Aftensmenu

Vores hovedretter er tilberedt med kærlighed og omhu. Vælg mellem saftige bøffer, lækre pastaretter, friske sandwiches, velsmagende burgere, sprøde salater, spicy burritos, lækre nachos og smagfulde wokretter. Vi tilbyder også en skøn 3-retters menu for en fuldendt spiseoplevelse. Der er noget for enhver smag hos os.

Desserter

Ingen måltid er komplet uden dessert. Vores dessertmenu vil tilfredsstille din søde tand. Prøv vores hjemmelavede pandekager eller nyd vores andre desserter, inklusive is i forskellige smagsvarianter. Der er noget for enhver dessertelsker hos os.

Drikkevarer

Glem ikke at tjekke vores udvalg af drikkevarer! Vores iskaffe er perfekt på en varm dag. Vi har også cocktails, hvor en mojito altid er et godt valg, uanset om det er en varm eller kold dag. Vi serverer Brooklyn øl, Grimbergen, Tuborg og Kronenbourg øl samt sodavand.

Besøg os og nyd Cafe 3kantens lækre og varierede menukort i Nykøbing F!